Ochrana soukromí

 
 
 
 
 
 

Ochrana osobních údajů

1. Základní ustanovení

  • I. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679
    o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů
    (dále jen: "GDPR") je IČ: 67734243 se sídlem 1. Pětiletky 369/4 v Horce nad Moravou
    (dále jen: "správce").
  • II. Kontaktní údaje správce jsou:
    • adresa:  1. Pětiletky 369/4, Horka nad Moravou, 78335
    • e-mail:  sitech@sitech.cz
    • telefon: +420 777045 414
  • III. Osobním údajem se ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/6792016/679
    o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů
    a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR") rozumí veškeré
    informace o identifikované nebo
    identifikovatelné fyzické osobě.

2. Zdroje a účel zpracování osobních údajů

  • I. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal
    na základě plnění Vaší objednávky.
  • II. Správce zpracovává Vaše:
    • identifikační údaje:
      • jméno a příjmení,
      • firma, IČ a DIČ, pokud jste podnikatel.
    • kontaktní údaje:
      • emailová adresa,
      • telefonní číslo,
      • místo realizace zakázky,
      • fakturační adresa.
  • III. Správce zpracovává osobní údaje na základě zákonného důvodu, či oprávněného zájmu,
    jehož cílem je 
    plnění smlouvy.
  • IV. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je:
    • plnění smlouvy (přijaté objednávky) mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR.
  • V. Účelem zpracování osobních údajů je:
    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu
      mezi Vámi a správcem
      ;
    • při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky:
      • jméno,
      • adresa,
      • kontakt.
    • poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy,
      bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit.

3. Doba uchovávání údajů

  • I. Správce uchovává osobní údaje:
    • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi
      a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů.
  • II. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

4. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  • I. Příjemci osobních údajů jsou osoby: dodavatelé, účetní, webdesigner webových stránek
    a webhosting
    (Zoner software s.r.o.)
    • podílející se na dodání zboží / služeb / na základě přijaté objednávky,
    • zpracování účetní evidence,
    • zajišťující služby provozování webové prezentace, včetně emailové služby
  • II. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní
    organizaci.

5. Vaše práva

  • I. Za podmínek stanovených v GDPR máte:
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR,
      popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky
      na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  • II. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě,
    že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

6. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  • I. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení
    osobních údajů.
  • II. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů
    v listinné podobě.
  • III. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

7. Newslettery, obchodní sdělení, zprávy pro zákazníky

  • Sitech může svým zákazníkům posílat obchodní sdělení relevantní k jeho činnosti,
    stejně jako jiná vlastní sdělení. K tomu má Sitech zákonný důvod, který se nazývá
    oprávněný zájem. Příklady možných Sitech sdělení:
    • návody,
    • provozní zprávy,
    • nabídky,
    • rady.
  • Sitech newslettery aktuálně nezasílá.

8. Použití cookies třetích stran

     Používáme cookies třetích stran pro analýzu návštěvnosti své webové prezentace www.sitech.cz

  • I. Webová počítadla,
    • VseVjednom.cz,
    • NAVRCHOLU.cz,
    • TOPlist.
  • II. Google Analytics,
    o podmínkách užítí Google Analytics více zde a zde
  • III. Google Search Conzole,
    o podmínkách užití Google Search Conzole zde
  • IV. Facebook. 
    o podmínkách užití Facebook více zde

9. Závěrečná ustanovení

  • I. Odesláním online poptávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete:
    • že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů,
    • a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • II. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit.
  • III. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách
    www.sitech.cz

Účinnost podmínek od:  25. května 2018
Poslední aktualizace a kontrola stránky:  18. srpna 2019


Firmě SITECH záleží na ochraně soukromí svých zákazníků i návštěvníků webových stránek.
Věříme, že výše uvedené informace Vám poskytnou lepší kontrolu nad daty, které s námi sdílíte
a usnadní vám přístup k informacím, které se týkají jejich zpracování.


SITECH - OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ


Cookies

Doplňující informace

ÚOOÚ - stručné pokyny k GDPR

EU - obecné nařízení o ochraně osobních údajů


     
    


Objednávka služeb SITECH

Web: 
Poptávka  Mobil: +420 777 045 414  Email: sitech@sitech.cz  Kontaktní údaje: Kontakt

logo SITECH

    
     

 
ROZUMÍME VAŠIM OKNŮM